بازاریابی با ویدئوهای برند به وسیله “استراتژی محتوایی 3H”

بازاریابی با ویدئو‌های برند به وسیله “استراتژی محتوایی 3H“

با توجه به این‌ که مشتریان همواره به دنبال اطلاعات مورد علاقه خود هستند، برندها برای جذب مخاطب مورد نظرشان چه نوع محتوایی باید تولید کنند؟ با استفاده از”استراتژی محتوایی 3H”، بازاریابان، با تولید محتوای معتبر و مرتبط با برند خود قادرند که نیازها و خواسته‌های مشتریان را برطرف کنند. این هفتمین سری از مقالات دنباله‌دار و محبوب تیم بازاریابی گوگل در ژاپن است که به بررسی ماهیت متغیر بازاریابی می‌پردازد.

مرتبط بودن به مخاطب

در آخرین سری، نگاهی انداختیم به این که چگونه برندها از هدف‌گذاری رفتاری در تمامی کانال‌های رسانه‌ای استفاده می‌کنند. در این‌جا، به ارزیابی اهمیت ایجاد پیام‌های برند که برای مخاطب هدف با ارزش هستند و کشف فرآیندهایی که به وسیله آن‌ها برندها می‌توانند به طور مستمر و پیوسته از طریق پیام‌ها حمایت ‌شوند، می‌پردازیم. 

مشتریان امروزی بدون در نظر گرفتن زمان، مکان و ابزار به جمع‌آوری اطلاعات مشغولند و به‌ طور پیوسته‌ای مشتاق هستند تا آن چه در بلاگ‌ها و شبکه‌های اجتماعی پیدا می‌کنند را به اشتراک بگذارند. همچنین معمولاً با بحث‌هایی داغ و مهیج و یا کسب بینش بیشتر راجع به محتوایی که در این رسانه‌ها به‌ دست‌ آورده‌اند سرگرم هستند. این دموکراسی‌سازی شدن اطلاعات به معنای این است که افراد از این آزادی برخوردارند تا طبق تمایلات و علایق خود اطلاعات را متمایز کرده و هر آن‌چه نامرتبط تلقی می‌شود را به آسانی رد کنند. پیام‌هایی که علایق مخاطبین هدف برندها را برنمی‌انگیزند، فاقد ارزش خواهند بود.

در گذشته، با توجه به محدود‌ بودن کانال‌های رسانه‌ای، برندها قادر‌ بودند که به تدریج از طریق محتوای غنی و تکراری در تمامی رسانه‌های بزرگ توجه‌ها را به خود جلب کنند. هرچند در شرایط فعلی گوناگونی بازار محتوا و رسانه، برندها باید در زمینه پیام تبلیغاتی، هویت خود و پیشنهاد منحصر به فرد و معتبر، مرتبط باشند.

این موضوع 2 سوال به وجود می‌آورد: چگونه یک برند در وهله اول در نظر مخاطب، مرتبط  به نظر می‌آید؟ و چگونه یک برند می‌تواند به طور مستمر به مخاطبین، پیام‌های مرتبط و در عین‌ حال معتبر ارائه دهد؟

دست‌یابی به بینش شخصی هدف

ابتدا اجازه دهید که بسته‌بندی یک کالای معمول مصرفی، شامپو، را در نظر بگیریم. میزان علاقه به جستجوی کلمه “شامپو” افزایشی را در طی دو سال نشان می‌دهد هرچند هیچ تغییری در تعداد جستجوی کلمه‌ی مرتبطی مانند “نرم‌کننده” وجود ندارد. این یافته به تنهایی می‌تواند نشان‌دهنده یک فرصت تجاری بزرگ برای شامپوها باشد. اما در وهله اول پی بردن به این‌که چه احساس و تفکراتی مصرف‌کننده را تشویق به این جستجوها کرده ‌است، مهم است. پس از بررسی کلمات کلیدی جستجو شده به همراه شامپو (به طور مثال “شامپو” و “x”)، به تعداد زیادی عبارات مرتبط مانند “شامپو با رایحه ماندگار” و “شامپو، عطر، ماندگاری” پی بردیم.

این یافته‌ها نشان‌ می‌ دهد که الگوی رفتاری جستجو کردن نشان‌ دهنده‌ی نیازهای افراد است. واضح است که عبارات مورد جستجو نیازهای مصرف‌کننده را که مطابق با الزامات کاربردی و تمایلات فردی  مرتبط با شامپو هستند را فاش می‌کنند. به منظور به کار گرفتن آگاهی‌های به‌ دست آمده در هنگام تولید محتوای آنلاین، مهم است که به علایق و تمایلات شخصی مشتری پی برده و محتوا را مطابق با این‌ها تنظیم کرد. همچنین در آن‌ِ واحد برندها باید محتوای خود را برای مخاطبین به اندازه کافی جالب و جذاب نگاه‌ دارند تا مرتبط در نظر گرفته ‌شوند.

تطبیق محتوا با مخاطبین: Hero ،Hub ،Help

یکی از روش‌های تولید محتوای بهینه شناخت کامل از مخاطب هدف و استفاده از استراتژی محتوایی 3H گوگل است. این روش عبارت ‌است از دسته‌بندی محتوای گوناگونی که مناسب گروه‌های مختلف مخاطبین است. استراتژی محتوایی 3H متشکل است از رویکردی سه‌ جانبه به منظور تحلیل ترندهای بازدید یوتیوب، دسته‌بندی ویدئوهای مختلفی که بینندگان ترجیح می‌دهند و اطمینان

ادامه مطلب...