سفارش تبلیغ
صبا ویژن

بازآفرینی محتوا، انواع آن و راههای انجامش

بازآفرینی محتوا

وقتی می‌آییم صحبت از باز نشر، بازسازی و بازآفرینی می‌کنیم، ابتدای هر کلمه یک باز وجود دارد! یعنی قرار است که بیایم دوباره یک محتوا را منتشر کنیم البته به یک شکل گوناگونی که به دست همان مخاطب می‌رسد یا به دست یک مخاطب دیگر!

نکته اینجا است که ما قرار نیست که در بازاریابی محتوا، فقط و فقط بیایم و تولید محتوا کنیم، زمانی بر روی محتواهای خیلی بیشتر زمان گذاشتیم، زمانی کار کردیم و قرار است که آن را دوباره منتشر کنیم. پس میام از یک سری روش‌های دیگر استفاده می‌کنیم که محتوای ما مخاطب بیشتری داشته باشد چون این محتوا شاید یک سر و گردن از سایر محتوی‌های ما بیشتر باشد و به نوعی لازم باشد که بیشتر دیده شود.

مراحل بازنویسی محتوا

می‌خواهیم یک محتوا را دوباره بازنشر کنیم، اما چطور؟

همان محتوایمان را از طریق دیگری در فضایی که الان هستیم دوباره جلو مخاطب قرار می‌دهیم. دوباره دردسترس مخاطب قرار می‌دهیم بدون این‌ که کاری روش انجام دهیم که فقط دوباره معرفی شده است.

برای مثال ما شش ماه پیش در اینستاگرام‌ یا تلگرام پستی منتشر کرده‌ایم و حالا الان به هر دلیلی می‌خواهیم این پست را دوباره به دست مخاطب برسانیم،‌ میایم همان پست را استوری می‌کنیم، و می‌گوییم اگر ندیدید دوباره مشاهده کنید.

 

عده‌ای مخاطب قبلاً این پست را دیدند که 6 ماه پیش هم فالوور ما بودند و الان هم هستند و این پست را دوباره مشاهده می‌کنند، عده‌ای مخاطب هم در این 6 ماه اخیر به اینستاگرام ما اضافه شده‌اند یا از قبل ندیدند و از این طریق دوباره می‌توانند محتوا ما را ببینند.

محتوا را بازنشر کردیم! که این در هر فضایی می‌تواند متفاوت باشد. مثلاً در کانال تلگرام یک پستی را شما ببینید که دوباره توسط همان کانال فوروارد شده یعنی دوباره بازنشر شده یا مثلاً در سایت‌ها به گونه‌های متفاوت ببینید که آن محتوا در دسترس شما قرار گرفته یا در صفحه اول سایت آمده در صورتی که محتوا قبلاً نوشته شده است.

نکته‌ای که در بازنشر محتوا برای من جالب است که می‌خواهم برای شما به اشتراک بگذارم این است ‌که خیلی خوب می‌شود که ما در بازنشر، محتوا را به یک دلیل خاصی بازنشر دهیم یعنی این‌طور نباشد که مثلاً ما می‌بینیم که نمی‌توانیم محتوا تولید کنیم!

بازنشر محتوای ویدیویی

یعنی ما در کانال تلگرام مدرسان پیشتاز یک موضوعی را توضیح دادیم راجع‌ به این‌ که چه اتفاقی افتاد که تولید محتوای ویدئویی بسیار قوی‌تری را شروع کردیم. ضبط و تولید و بعد به این نتیجه رسیدیم که این خیلی خوب است و بازخوردهای خوبی داشتیم. بعدا رسیدیم به روز جهانی ویدئو و ما همان را دوباره بازنشر دادیم!

این شد توضیح بازنشر محتوا که خیلی هم به نظرم ساده است. امیدوارم از این روش به درستی استفاده کنید و نتیجه خوبی بگیرید،‌ یادتان باشد که در بازنشر محتوا اندازه‌گیری داشته باشید، ببینید که واقعاً چقدر بازخورد داشته است. ببینید چقدر محتوا دیده شده یا خوانده شده، شنیده شده یا از این طریق بتوانید نتیجه بهتری بگیرید

بازسازی محتوا

اگر بخواهیم یک توضیح یا مثال خیلی ساده برای بازسازی محتوا به شما بگویم

ادامه مطلب...بازآفرینی محتوا، انواع آن و راههای انجامش