آداب حضور در شبکههای اجتماعی
فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی
در این مقاله میخواهیم راجع به یک موضوع ساده اما مهم صحبت کنیم. در مورد نحوه حضور ما در فضای دیجیتال، و بخصوص در شبکههای اجتماعی!
میخواهیم برای شما چند مثال بزنیم که بیشتر شفاف بشود،
از شهریور سال 94 پیج اینستاگرام خودم را راهاندازی کردم. دوستان زیادی لطف کردند، پیام فرستادند و بهنوعی تشکر کردند و درباره محتوایی که در پیج گذاشته میشد و نظراتشان را گفتند.
یا اینکه سؤالی اگر راجع به دیجیتال مارکتینگ داشتند از من پرسیدند و من هم سعی کردم فوراً به آنها پاسخ بدهم. الآن میتوانم بگویم در 5 سال گذشته شاید با 4000 نفر از آنها در ارتباط بودهام و این 4000 نفر باعث شدند که من این مطالب را بنویسم.
این 4000 نفری که به شما گفتم، شاید دیجیتال مارکترهایی باشند که علاقهمند به دیجیتال مارکتینگ هستند یا دانشجو باشند و یا صاحب کسبوکاری باشند.
خودشان سخنران و برگزارکننده مراسم و همایشهایی باشند و درواقع دستههای مختلفی بودند و هستند و نکتهای که وجود دارد این هست که شاید بگویم نصفی از این دوستان آن اصولی که ما باید در فضای اجتماعی و شبکههای اجتماعی داشته باشیم، را رعایت نکردند.
این رعایت نکردن به چه معناست؟
همه ما یکسری مشترکات در تمام شبکههای اجتماعی داریم، امکاناتی است که آن شبکه اجتماعی در اختیار ما قرار میدهد تا ما بتوانیم اطلاعاتمان را کامل کنیم.
مثلِ نام و نام خانوادگی، عکسِ پروفایل و بیوگرافی و اطلاعات دیگر مانند شماره تلفن، لینک سایت و خیلی موارد دیگر…
در تلگرام نیز، نام و نام خانوادگی، بیوگرافی، عکس پروفایل و آی دی.
طبیعی است که این اطلاعات باید کامل بشود، ما وقتی وارد یک شبکه اجتماعی مثلِ اینستاگرام، لینکدین، تلگرام که پیامرسان هستند، میشویم طبیعتاً با افراد زیادی که تا به حال با آنها ارتباط نداشتیم و ما را نمیشناسند، مواجه میشویم و میخواهیم ارتباط برقرار کنیم.
طبیعی است که آنها هیچ شناختی نسبت به ما نداشته باشند، نفهمند ما از کجا هستیم، نام و کسبوکار ما چیست؟! در اصل آنها هیچ اطلاعاتی ندارند…
وقتی شما به ادمین یک کانال پیام میدهید و سؤالی میپرسید
ادامه مطلب...آداب حضور در شبکههای اجتماعی