قطب نمای استراتژی کارآفرینی
استراتژی کارافرینی
کارآفرینی و استراتژی کارآفرینی مسیری روشن در جهت رشد و آگاهی بیشتر شما عزیزان است که با محوریت آموزش از زاویه دید کارآفرینی تقدیم میشود. به امید این که چراغ راهی باشد در مسیر برداشتن چالشهای کسبوکار و کارآفرینی شما صاحبان مشاغل مختلف.
کارآفرینی تقلیدی
دوستان عزیز جهانی شدن و تغییرات ناشی از آن باعث الزام سازمانها به نوآوری و کارآفرینی شده، به همین دلیل ضرورت اتخاذ روشهای مختلف بر اساس تکنیکهای فکری خردمندانه یا به عبارتی استراتژیهای هدفمند وجود دارد. استراتژی کارآفرینی مبتنی بر شناخت فرصتها، منابع و مهمتر از همه چگونگی انجام کارهای صحیح و چگونگی اجرای صحیح روشها تحت مدیریت ریسک پذیر و نوآور تدوین میشود و از طریق توجه به ابعاد نوآور بودن و ریسک پذیری و ابتکار عمل محقق میشود. پس اگر میخواهید بدانید که استراتژیهای کسبوکار چطور تعریف میشوند و اگر تمایل دارید برای کار خودتان استراتژی جدید طراحی کنید، در ادامه این مقاله همراه من باشید.
کارآفرینی استراتژیک چیست؟
مطلب را از تعریف کارآفرینی شروع میکنم و بعد بیاییم به استراتژی کارآفرینی برسیم. در واقع همانطور که اطلاع دارید فرآیند طراحی، ایجاد و اجرای کسبوکار جدید را کارآفرینی میگویند و کسی که معمولاً این کار را انجام میدهد اسم کارآفرین را به او میدهیم.
معمولاً کارآفرین فردی است که با شناخت فرصت تجاری و جذب سرمایه و استعدادها و هماهنگی سایر منابع سعی میکند کسبوکار را به یک سودآوری برساند. معمولاً شروع این اتفاق از یک کسبوکار کوچک اتفاق میافتاد. کارآفرین میتواند مولفههای بسیار زیادی داشته باشد، ویژگیهای فردی و خاصی را باید داشته باشد تا بتواند کسبوکار را به یک هدف برساند. در واقع مهمترین ویژگی کارآفرین باید خواستن و انگیزه بسیار زیادی در راستای موفق شدن باشد. کار کردن سخت، مایل بودن و متبحر بودن در کاری که انجام میدهد، تمرکز بر حوزه کاری، فشار آوردن به خودش در راستای هدفش، خدمت کردن به مشتری، کلاً ایده پرداز بودن و پایداری در راستای هدفش شاید خصیصه خیلی مهمی است که کارآفرین بتواند یک کسبوکار را به اهداف مورد نظر برساند. اما همانطور که میدانید برنامه ما تعریف ویژگیهای کارآفرین نیست و تمرکز ما روی استراتژی کارآفرینی است.
ایده پردازی شروع کارآفرینی
معمولاً کارآفرینی از یک ایده شروع میشود. یک فرد تلاش میکند که یک کسبوکار را راهاندازی کند و این نیازمند این است که بتواند در راستای رقابتی که امروز وجود دارد استراتژی درستی را انتخاب کند. معمولاً یک کسبوکار و کارآفرینی از یک ایده شروع میشود و اولین چیزی که به ذهن کارآفرینهای عزیز میرسد سعی میکنند شروع کنند و وارد بازار شوند.
انجام دادن مهم ترین مسئله است ولی درست انجام دادن آن، از انجام دادن مهم تر است
کلیت این موضوع خیلی درست است، همانطور که ریچارد برانسون میگوید کلا اگر